Акция в Белозем: Търсят нападателите на възрастната жена

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Мащабна полицейска акция се провежда в района на село Белозем. Криминалисти и Специализирани полицейски сили и са блокирали Белозем, Чалъкови и Болярино. Полицаи и полицейски кучета проверяват наред къщите в ромските махали в селата и домовете на криминално проявени, спират се и голяма част от преминаващите автомобили.

На място има и представители на Главна прокуратура. Операцията е част от мерките, разпоредени от главния прокурор Иван Гешев за справяне с битовата престъпност, съобщи TrafficNews.

Полицейските сили са мобилизирани в издирване на нападателите на възрастната жена, която бе жестоко пребита и ограбена от неизвестни нападатели в събота през нощта.

Маскирани крадци влезли в дома на 89-годишната Атанаска и започнали да я разпитват къде си крие парите, разказват хора от селото. Възрастната жена отказала да даде спестяванията си и последвал побой.

Маскираните мъже я хванали за краката и започнали да я влачат из къщата. Малко след това намерили парите й, но те не им стигнали и решили да й откраднат бойлера. В резултат на това цяла нощ текла вода и наводнила къщата.

Апашите взели и телефона на жената, за да не може да извика помощ и я оставили на лежи на земята в дома си. На сутринта я намерил синът й. Пострадалата има тежко счупване на тазобедрената става. Тя е настанена в УМБАЛ „Свети Георги”.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook