Балабанов попиля Дончев: Българите в чужбина ви наказаха и сега се чудите как да останете на власт!

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook

Журналистът Станислав Балабанов от 7/8 тв се обърна към вицепремиера Томислав Дончев и отговори на думите му, че ГЕРБ са единствените, които са спечелили изборите.

„Протестният вот ви наказа. Българите в чужбина ви наказаха. За първи път ще имате толкова малко депутати. За първи път имате толкова малко гласове. Трябва по-скоро да се срамувате”, заяви Балабанов.

Той освен това предупреди вицепремиера Дончев, че българският избирател ще си довърши работата.

„Ако вие бяхте спечелили, нямаше да сте в патова ситуация и да се чудите как да останете още на власт”, допълни журналистът.

ПРИПОМНЯМЕ КАЗАНОТО ДНЕС ОТ ДОНЧЕВ НА БРИФИНГА НА ГЕРБ:

„Разбрах, че всички са спечелили изборите – един морален победител, друг с историческата заслуга, че бил демонтирал и измел някого. Аз знам, от повечето спортове, които съм практикувал, че победителят е този, който е първи.

Победителят е един. Откъдето и да го погледнете – брой гласове, народни представители, община, област“.

„Това е победа въпреки всичко, въпреки горещото политическо лято от миналата година, политическото изхабяване от престоя във властта, пандемията, опитите да бъде омаскарен изборният процес, тоталната консолидация на няколко политически сили“, каза още Томислав Дончев и благодари на гласувалите.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook