Баща на ръба на смъртта, болен от коронавирус трогна лекарите си с това послание

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Ник Браун стана печално известен в своя град в щата Охайо, след като стана един от първите, заразили се с коронавируса. След приемането му в болница той бил бързо преместен в реанимацията, където животът на човека е бил поддържан само от машини. В един момент лекарите дори се свързали със съпругата на Ник, предлагайки ѝ да изключат животоподдържащите машини, защото случаят на мъжа ѝ бил изключително безнадежден, пише Bored Panda.

Но дори и в този тежък са всички момента лекарите не пускали ръката на Ник и всячески се опитвали да върнат към живота бащата на три деца. Всяка сутрин те писали с маркер върху стъклената врата на стаята му целите за деня и пожелание за здраве. “Ще те извадим оттук”, тази фраза поразила Ник директно в сърцето. Затова, когато лекарите успели да отвоюват мъжа от вируса, той помолил медицинската сестра да му помогне с малка бележка за всички, на които Ник дължал живота си. “Този прозорец към коридора е най-важният прозорец в моя живот. Всеки ден аз наблюдавах как вие спасявате чужди животи, включително и моя, и не можех да ви благодаря. Никога няма да мога да ви се отплатя за любовта, вниманието и грижите, които вие демонстрирахте, но мога смело да заявя, че вие сте много по-яки от всяка една рок звезда”, написа Ник Браун. “Виждах как вие се справяте в добрите и лошите нощи, но винаги едно нещо остана непроменено – вашата тревога за пациентите.

Днес аз напускам болницата като нов човек, не само защото лечението помогна и Господ ми даде сили, но и защото сега знам, че на този свят има хора, които се грижат и помагат на другите. Господ да ви пази”, написа още Ник Браун. Това послание на Ник се появи в профила на болницата в Инстаграм. То е събрало над 22 000 харесвания.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook