Бившата съпруга на Борисов навря в миша дупка Слави и свитата му

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook

Бившата съпруга на премиера в оставка Бойко Борисов – д-р Стела Костова, изрази възмущението си към Слави Трифонов и неговите подчинени в социалната мрежа фейсбук. Лекарката, която е майка на единствената дъщеря на Борисов – Венета, от дълги години живее и работи в Щатите, но не спира да се интересува от политическите събития у нас.

Често в социалните мрежи д-р Костова споделя анализи на експерти, журналисти и общественици, с които е съгласна. Под една от последните й публикации – критичен коментар на писателя Христо Стоянов към новите депутати, озаглавен „Ленинизъм… нищо повече от ленинизъм“, тя дискутира появата на Трифонов на политическия небосклон със своя приятелка. „Адмирации за поста!! Шоуменът даже не благоволи да се изправи като всички.
Племенницата на Бойко прави фурор в САЩ, работи с бащата на Фейсбук Марк Зукърбърг

Закле се седнал (това никой не го отрази)… Сценаристът е пропуснал да му напише какво да прави… тъй като е бил доста зает да пише своето нелепо изказване… Нямам думи за злобата, която цареше в цялата зала“, пише Сима Недялкова към д-р Стела Костова. „Да, долнопробно поведение, абсолютно им приляга и отговаря на същността им“, отговаря лекарката.

Д-р Костова и Борисов за разведени от дълго време, но са в отлични отношения. Приятели са и във фейсбук, а д-р Костова подкрепя всички решения на своя бивш съпруг. През изминалото лято докторката бе възмутена и от действията на протестиращите в центъра на София. „Престъпно поведение и вандализъм, нападение на служителите на полицията, грозен език и какво ли не още се смята от „протестиращите за НЕ СЕ ЗНАЕ ТОЧНО КАКВО“ за причина за гордост.

Искат цивилизовано общество, а дори аборигените не са имали такова поведение. Искат ЗАКОННОСТ, а нарушават закона. За сведение във всяка нормална държава законът позволява при нападение на полицай нападателят да бъде веднага арестуван и съден, в Щатите полицаите могат да използват оръжие, ако животът им е застрашен по време на изпълнение на служебния им дълг“, написа тогава д-р Костова по повод безобразията на метежниците.
Бившата съпруга на Бойко Борисов съсипана от мъка точно преди празниците

Бившата съпруга на премиера в оставка не крие, че изпитва носталгия по България и най-вече тъжи за дъщеря си Венета и двете си внучета Бойко и Иван, които рядко има шанса да вижда на живо, но в интернет пространството не спира да нарича „моите съкровища“.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook