Бойко Борисов: Закъсняхме много с мерките, очаква се 60-70% от населението да се разболее

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Закъсняха много с мерките. Най-големите институти в Европа, споделиха колегите, се очаква 60-70% от населението на Европа да прекара този вирус. Някои казаха, че си измисляме този проблем. Както каза и президенът Макрон – освен тази зараза има и петролна криза. Кристин Лагард заяви, че се задава не по-малка, а по-голяма рецесия. Това заяви премиерът Бойко Борисов след видеозаседанието с лидерите на ЕС за мерките за ограничаване на хората.

“Така че до една държавите-членки се изказаха срещу забраните за износ на медицински изделия. Дори думата солидарност, която много обичаме да употребяваме – аз им казах, ни най-малко не виждам солидарност в момента”, каза Борисов.

“Изключително считам, че работим по българската поговорка “помогни си сам, за да ти помогне Господ”. Вече се тестват в няколко фирми облеклата, в лабораторията на военните да минат тестовете. За да сме сигурни, когато ги раздаваме, че това е което ни трябва”, обяви Борисов.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook