Бременна в осмия месец премина през ада COVID-19 и разказа за кошмара

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Бременна жителка на английския град Херн Бей, графство Кент, три седмици се бори с коронавирусната инфекция, оздравя и се прибра у дома, пише „Мирър”. На 12 март 39-годишната Карън Манеринг, която е бременна в осмия месец, започнала да се оплаква от болка в очите и треска. Температурата й варирала между 38,5 и 39,9 градуса. След това дошли сухата кашлица и болките в гърлото. Жената споделя, че сякаш някой се опитва да изтръгне дробовете й.

„Най-странната беше болката в очите. Не можех да гледам налявло, надясно, нагоре или надолу. По-лесно ми беше просто да обърна глава, отколкото да движа очите си. Беше много болезнено”, разказва Карън, която е майка на три деца. На 21 март тя е била приета в болница. Четири дни по-късно, на 25 март, лекарите й поставили диагноза коронавирус и двустранна пневмония. Манеринг останала в болницата една седмица. Към днешна дата тя се възстановява в дома си. Жената се притеснява, че болестта и лечението са повлияли на здравето на нероденото й бебе. Тя предупреждава другите бременни жени да спазват строга карантина, въведени от държавата, и постоянно да си мият ръцете.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook