Ванката Янков уби 32 доставчици на пица, колектори! Ял ги е, черпил е из селото

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook

Полицията в малко преградие на Хюстън, Тексас е аретувала и повдигнала тежки обвинения на Иван Янков, който вече е смятан за един от най-зловещите серийни убийци на нашето време.

Според информация от ФБР украинският емигрант е отговорен за смъртта на 23 доставчици на пица, 7  служители в колекторски фирми и двама пощальони през последното десетилетие

Иван е арестуван след сигнал от съседите му, че посред нощ обикаля двора с бяла престилка, оцапана с кръв, предава WNDR.

Когато полицаите нахлули в дома му заварили кофи пълни с кайма с неустановен произход, в последствие анализите доказали, че месото е човешко.

Според прокуратурата Янков е правил труповете на кайма с индустриална мелачка и е готвел барбекю, а най-страшното е, че е черпил цялото селище с човешките бургери.

Заместник началника на полицията Бюкенън потресен призна, че и той е присъствал на барбекютата на Иван и е консумирал от овкусеното месо, както почти всички съседи.

Емигрантското семейство Иван и майка му Анастасия живее в предградието от 20 години и са установили чудесни отношения със своите съседи.

Иван е убивал външни хора, които е трябвало да посетят дома му.

Серийният убиец е изказал съжаление, че е убивал доставчици на пица, тък като „те просто си вършат работата“, но не съжалява за колекторите, би желал да убие повече.

Прокуратурата иска смъртното наказание./BRADVA.BG

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook