Варненка се върна от Германия и припадна без дъх, откараха я спешно

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Варненка с оплаквания от задух, е била откарана по спешност със съмнения за коронавирус към Инфекциозна клиника на УМБАЛ “Св. Марина” във Варна, съобщава Varna24.bg.

Жената потърсила помощ от джипито си поради остра дихателна недостатъчност, където е припаднала и била насочена към МБАЛ “Св. Анна” с работна диагноза “бронхиална астма”, тъй като нямала никакви други симптоми на грип като температура, кашлица или хрема. В болницата станало ясно обаче, че варненката наскоро се е завърнала от Германия.

Предвид спуснатите указания от здравното министрество, лекарите от здравното заведение са повикали инфекционист, въпреки, че няма клинични данни за коронавирус.

Жената е била транспортирана в Инфекциозна болница, предвид епидемиологичния риск и с оглед на това, че е била в чужбина. Взети са необходимите проби, които ще установят причината за състоянието й. Всички екипи в лечебните заведения във Варна работят в условия на повишен риск и са екипирани със защитни облекла, очила и маски, съобщават очевидци.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook