ВИКТОР ОРБАН строи завод срещу биологични атаки

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Виктор Орбан съобщи официално и, че е взето решение на правителството, спешно да се построи фармацевтична фабрика в град Дебрецен, която да започне производство по лиценз на ваксини, защото очаква, че биологични атаки тепърва ще има и те ще продължават, съобщи българският му привърженик – депутата Георги Марков от ГЕРБ, пред „Пик„.

Освен това Унгария ще закупи 2 млн. руски ваксини „Спутник V“, които ще стигнат за имунизирането на 1 млн. унгарски граждани (две дози на човек). Ваксинирането ще стане на три транша от следващия месец, съответно 300 000, 500 000 и 200 000 души.

Тъй, като в Унгария заявилите по интернет желание да бъдат ваксинирани са близо 2 млн. и руските ваксини засега също няма да стигнат, в неделя, дойде прясната новина, че е изготвен проекто-договор с Китай за доставка на още ваксини.

Унгарската опозиция се противопостави на купуването на руски ваксини, на което Орбан отговори по следния начин: „Не е важно дали котката е черна или бяла, а да лови мишки“.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook