Всяка жена трябва да си го прави-аспиринов балсам за съвършенна кожа

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Ще бъдете изненадани от удивителните ползи на този аспиринов крем!

Жените обикновено проявяват особена грижа по отношение на лицето си. Използват овлажняващи кремове, които на свой ред възстановяват увредената кожа и намаляват появата на бръчки, но много от нас знаят, че по-голямата част от тези продукти са вредни за здравето ни.

Много по-подходящо е да се използват естествени лекарства, тъй като те не причиняват странични ефекти и са много по-евтини. Този път ще говорим за аспиринов крем, който ще премахне несъвършенствата по лицето.

Аспиринът е с много особен състав, тъй като, освен факта, че той е най-популярният аналгетик в света, той също така бързо прониква в порите и се бори с причините за появата на бръчките, петната и черните точки. Ако използвате тази рецепта, ще забележите промяна след първата употреба.

Аспиринов крем за отстраняване на бръчки:

5 таблетки аспирин
4 супени лъжици мед
1 супена лъжица натурално кисело мляко

Лекарството е изключително просто за приготвяне, само трябва да стриете 5 таблетки аспирин на прах, след това да добавите останалите съставки и да ги разбъркате добре. Ще получите пастообразна маса и ще разберете, че лекарството е готово.

За употреба, трябва да измиете лицето си с топла вода, така че порите да се отварят и кожата да абсорбира всички хранителни вещества. След това можете да приложите крема върху лицето си, като акцентирате върху местата, където имате повече бръчки, пъпки и петна. Оставете го за няколко минути, поне докато изсъхне, след което изплакнете сместа със студена вода.

Това лечение трябва да се спазва стриктно в продължение на 3 седмици всяка нощ преди лягане.

От друга страна, много е възможно след всяко лечение кожата да е малко чувствителна, защото това лекарство се бори със свободните радикали, които причиняват бръчки и петна. Препоръчваме ви да увеличите употребата на овлажняващи кремове, за предпочитане са най-естествените, които можете да намерите, както и да използвате слънцезащитен крем според вашите предпочитания.

Предимства на аспириновия крем с кисело мляко и мед

Киселото мляко има много добри лечебни свойства за кожата, тъй като съдържа фибри и калций. По отношение на меда и аспирина – всяка от тези съставки има лечебни свойства, които регулират, борят и елиминират почти всяка кожна болест. С едно приложение на маската кожата ви ще стане по-ярка и по-здрава.

От друга страна, можете да приложите този инструмент не само върху лицето. Ако имате проблеми в други части на тялото си, можете да го приложите.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook