В Италия руски лекари видяха странни смъртни случаи от COVID-19, заспивали и не се събуждали

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

В обхванатата от епидемията от коронавирус Ломбардия, където пристигнаха руски специалисти, притекли се на помощ на италианските си колеги, са били забелязани нови особености на болестта, съобщават световните издания. В град Громо са регистрирани няколко случая, при които хората, диагностицирани с коронавирус, просто заспивали и не се събуждали. Освен това, както било отбелязано, преди смъртта им те не са имали сериозни симптоми на заболяването.

Най-малко пет такива странни случаи с починали пациенти е имало в един от пансионите, където работят лекари доброволци, включително от Русия. В пансиони за възрастни италианци, където са изпратени руски екипи за медицинска помощ, коридорите, стаите, трапезарията се подлагат на антисептична обработка. Освен пансиона за възрастни хора „Сан Лоренцо“ в Громо, руските специалисти са обработили улиците на съседния град Валбондионе. Общо руските военни епидемиологични лекари и специалисти, заедно с италианските военни специалисти, са извършили пълна санитарна обработка и дезинфекция на 17 пансиона за възрастни хора в градовете на Ломбардия.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook