Дъщеря на починал от коронавирус: Баща ми умря като куче и го изгориха

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

„Не е справедливо баща ми да умре така. Мрат всички като кучета, като прасета. Днес още хората казват, че били стари, били болни. Той ми беше баща, не беше стар и не беше болен”.

Това твърди във видео на сайта на в. „Кориере дела сера” Роберта Дзанинони, дъщеря на Джузепе, починал от коронавирус в Алцано Ломбардо, в зоната на Бергамо.

„Във Вал Сериана вече се чуват само сирени на линейки и камбани, биещи на траур. Хората, които не живеят тук, може би не си дават сметка, но в нашата долина се мре като по време на война. Пращам над 10 съболезнования дневно на приятели във Фейсбук. Погребалните служби са принудени да наблъскват ковчезите в църквите, все едно че труповете са бройки. За баща ми трябва да чакаме най-малко три седмици”. Според Роберта и тя в началото не взела кой-знае колко насериозно нещата.

„В началото се шегувахме и публикувахме иронични неща. Не правете моята грешка, останете си вкъщи, дори да сте млади, за да защитите близките си”, призовава още Роберта. Цяла Италия е под карантина, като мерките са изключително драконовски, за да се спре разпространението на заразата. През изминалото денонощие бяха регистрирани 475 смъртни случая в Италия, което е негативен рекорд.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook