Жена почина на паркинг след ваксинация

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook

Фатален инцидент във ваксинационен център в Галиблинген, Германия! В сряда сутринта, след като получила ваксина срещу коронавирус, жена внезапно се задушила, а малко по-късно 75-годишната германка починала.

Според BILD пенсионерката е инжектирана с ваксината, произведена от Moderna. На паркинга на центъра за ваксинации, където съпровождащ я мъж чакал в кола жената, тя внезапно получила тежък задух.

Съобщава се, че един от лекарите в центъра е успял да окаже първа помощ и е сложил кислородна маска на жертвата. След известно време на мястото пристигнала линейка. Тогава жената все още била в съзнание, но след това състоянието й рязко се влошило. Лекарите се опитали да реанимират възрастната германка в линейката, но въпреки усилията им жената починала.

Според областната администрация 75-годишната жертва е имала хронично заболяване и е била посъветвана да се ваксинира преди предстоящата операция.

Както стана известно, в момента представители на института „Пол Ерлих“ и Министерството на здравеопазването на Бавария проучват случая.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook