Жестокост! Този мъж залял кучето си с киселина

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

На ежедневен тормоз и мъчение е подложено кучето на 28-годишен пловдивчанин. Отношението му към животното е зверско и това продължава с години.  За това разказват пред TrafficNews.bg познати на Христо Вълков, които са ставали неведнъж свидетели на мъченията.  Младият мъж живее в квартал Гагарин и е стар познайник на полицията. Само в рамките на последните 3 месеца е хващан два пъти с наркотици, като дори домът му е бил претърсван. Очевидно той си изкарва на животното всички житейски несгоди, които го връхлитат.

Познати на Христо, които пожелаха да останат анонимни, разказват, че нееднократно е заливал клетото животно с киселина, за което свидетелстват и петната по кожата. Христо хващал кучето за кожата на гърба и го засилвал в стената. Хвърлял го няколко пъти, докато то скимтяло от болка. И това не е всичко – пъхал душа в устата му, докато животното се давело, а Христо обяснявал, че така му дава да пие вода.

Зверско отношение и никакъв шанс за защита. Към животно, което човек взима при себе си, за да обгрижва и обича, а не за обект на избиване на комплекси.

Прочетете още

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook