Заразеният с коронавирус във Варна е много известен DJ в баровски заведения

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

41-годишният мъж, който е с коронавирус във Варна, е известен диджей. Има участия в различни баровски заведения в цялата страна, научи БЛИЦ. Мъжът е бил син на популярен от миналото футболист, който е починал преди време. От страницата му във Фейсбук става ясно, че е трябвало да има участия от 11 до 28 март, но ги е отменил.

Ден по-рано е трябвало да участва и в известно варненско заведение, но и това е отказар, като е написал, че причината е епидемията от коронавирус в страната. Той е бил в Барселона, където е канен като гост на сватбата на българката Мариела, която е сключвала брак с испанец на 7 март.

Българинът е трябвало да бъде там и като диджей. След това е отпътувал до Милано, а оттам до Бергамо. БЛИЦ разполага със снимки на заразения мъж, но няма да ги публикуваме от морални съображения. На една от тях, публикувана в инстаграм, се вижда, че се е снимал в самолета за Бергамо.

На нея той е с маска. Под фотографията негови приятели коментират защо отива в такава опасна зона, а отдолу той е отговорил – няма как, трябва да се работи, отивам на сватба. На друга от снимките се вижда как вече е на тържеството с чаша в ръка, а на трети кадър като диджей пуска музиката.

Източници на БЛИЦ сред неговите приятели обясниха, че е летял с нискотарифна компания и е избрал маршрута София – Бергамо – Барселона, защото му било по-изгодно. Други негови приятели, които го познават твърдят, че е отговорен човек, но е възможно да е подценил ситуацията.

След извънредното заседание на властите във Варна шефката на РЗИ в града Дочка Димитрова коментира, че е бил контактен с 21 лица, 11 от тях са били в самолета, с който е кацнал в София, сред тях е таксиметровият шофьор, който го е откарал. Нито едно от тях не е от семейството му, тъй като живее сам.

Останалите хора, които са изолирани, са лекари и кондуктор. Моментално, след като е пристигнал, още сутринта е отишъл и е обяснил, че не се чувства добре и има подозрения, че е заразен от коронавирус. От кризисния щаб във Варна обявиха, че ще бъдат взети всички мерси, за да се ограничи разпространението във вируса и контактните лица на местно ниво ще бъдат изолирани под карантина.

Сред мерките е поставянето на стикер на входа на всяко жилище, в което има поставен под карантина. „Всеки един трябва да е отговорен – говоря за съседите, да подават информация, ако някой не спазва карантината“, посочи кметът Иван Портних.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook