Изчегъртването на лекари напомня на Кадафи

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook

Вижте нашите екслузивни специални оферти и няма да съжалявате:

Някакъв зам.-министър на здравеопазването се яви по телевизора и снизходително обяви, че засега нямало да сменят директорите на големите болници като Венцислав Мутафчийски, Асен Балтов и Борис Богов.

Редно е правителството на президента Румен Радев да си даде сметка, че тези хора са преди всичко лекари, които изкараха една много тежка година и направиха чудеса – именно тези лекари. Те едва ли имат нещо общо с кюлчетата от чекмеджето та да им се нахвърлят първи.

Изобщо идеята, че нещо трябва да бъдат наказвани лекари точно в този момент напомня на режима на полк. Муамар Кадафи. Даже фактът, че някакъв човек ги успокоява е обиден.

Не само за тях, обиден е за обществото ни, което има достатъчно основания да е благодарно именно на тези лица, на които ръкопляскаше. Припомняме на служебното правителство, че който се е нахвърлял върху лекари не е прокопсал – справка Цветан Цветанов.

Разбира се, всяко правителство има право да подбира хората с които работи в някакви административни органи като НОЩ и там е естествено да има промени, но спешните наказанията за лекари са повече от странни.

„24 часа“

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook