Изчистете негативната енергия у дома със захар, действа безотказно

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Може да изчистите дома си от натрупаната негативна енергия със … захар.

Първото, което трябва да знаете, е, че във всяко помещение левият ъгъл е най-силно енергизиран и за положителна, и за отрицателна енергия. Определя се лесно: като влезете в стаята – най-близкият до вратата ляв ъгъл. В геомагнитен план той концентрира най-много в себе си и плюс и минус. Хубавата енергия няма как да се изчисти, но можете да премахнете отрицателната. Захарта е много интересен енергиен елемент, който акумулира енергия, но не излъчва такава.

Поставете в левия ъгъл на помещението малко захар – бучка, пакетче, чашка… Трябва да престои там три денонощия. Защо? За да има три пъти смяна на деня и нощта, през които се влиза в тройната система на Отец, Син и Свят дух. А и в древните приказки и сказания всичко е по три – три дни яли, пили и се веселили, ламята има три глави и т.н.

Трите денонощия дават възможност на захарта три пъти да акумулира в себе си отрицателната енергия от левия ъгъл. Хубаво е да се направи и по другите ъгли, защото по принцип там се събират злите сили.

Затова и паяците плетат мрежите си на ъгъл.

Но ако нямате възможност да поставите захар там, задължително го сторете в левия ъгъл. Най-удобни са бучките захар. Когато поемат негативната енергия, естествено, не ги давате на някого да си пие чая или кафето с тях, защото ще го отровите. Захарта трябва да бъде деструктурирана. Най-добре това става в течаща вода. Не е нужно да търсите река или море.

Достатъчно е да вземете престоялите три денонощия захарни бучки, да ги изсипете в един общ съд. Те ще се разтворят. Половината от водата изсипете в тоалетната. После кажете една молитва. Това не е заклинание, а послание към висшите сили какво да свършат с тази захар.

Словото на изричане е свещено. Затова кажете: „В името на Отца и Сина, и Светия дух, със силата на светлината, която прогонва мрака, давам захарта на водата, да я отнесе под земята, където лавата я чака“. След което изсипвате останалата част от разтворената захар, пускате водата в тоалетната и сте готови.

С това заклинание за добро подканвате силите да подпомогнат тази захар да отиде в подпочвените води и те да я закарат до ядрото на Земята, където лавата да я изгори. Защото знаем, че огънят пречиства всичко. Така предпазвате автоматично дома от негативни влияния и намеси. Хубаво е да се прави на два-три месеца, а най-добре – на предстоящото пролетно почистване, пише струма.бг.

Източник: Марица

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook