Италианец уби приятелката си, защото го заразила с COVID-19, но се оказа друго

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Мъж удуши приятелката си и обясни на полицията, че го е направил, защото го е заразила с коронавирус. 27-годишната медицинска студентка Лорена Каранта е открита мъртва, след като приятелят й Антонио Де Пас съобщи в полицията, че я е убил

. Двамата са учили и работили в Сицилия, но бяха привикани да помагат като медицински лица след разпространението на коронавируса. Лорена ще получи медицинската си титла посмъртно, в знак на почит, съобщават от университета в Месина.

Антонио Де Пас е казал на полицията, че е убил Лорена, защото го е заразила с коронавирус. 28-годишният млад мъж се е обадил на органите на реда в ранните часове във вторник, за да съобщи, че е убил приятелката си, сочат италиански медии, цитирани от Дейли Мейл. Полицията се е обадила на бърза помощ, тъй като са открили младия мъж с прерязани вени на пода на апартамента, до тялото на мъртвата му приятелка. Той е спасен в болницата от колегите на Лорена, на които също е казал, че я е убил, защото му е предала вируса. За жалост, медиците нямали какво да направят, за да спасят Лорена и само са констатирали смъртта й на мястото на инцидента. Властите се усъмнили в историята на убиеца и решили да тестват и двамата. Оказва се, че нито един от тях не е бил заразен с COVID-19.

Де Пас вече е обект на ярост и гняв в социалните мрежи, откакто се появи новината за смъртта на приятелката му. Превод: БЛИЦ

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook