Италиански артист продължава да живее с трупа на сестра си, починала от COVID-19

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

В Италия, където разпространението на коронавируса е придобило впечатляващи размери, има толкова много болни и мъртви, че започва истински хаос.

Хората започват да губят човешкия си вид поради страх и паника. Италианският артист Лука Францезе не може да погребе сестра си, която почина от коронавирус у дома. Той беше затворен в имението си заедно с трупа на мъртвата си сестра, тъй като погребалните служби отказаха да дойдат при него, да вземат и погребат тялото, уточнява pogled.info.

Естествено е вероятно и той да се е заразил. Той не само беше в една и съща стая с болната, но и самият той можеше да бъде носител на опасната инфекция. Опитвайки се да помогне на сестра си, той й направи изкуствено дишане и не го крие. Художникът говори за смъртта на сестра си в социалните мрежи и честно призна, че не може да я погребе, и че всички се отдръпнаха от него веднага след като разбраха, че той е правил изкуствено дишане на Тереза.

Най-лошото е италианската медицина. Мъжът не знаеше, че сестра му е заразена и тя също не знаеше това. Тя беше диагностицирана от лекарите след смъртта си.

Най-лошото е, че не е ясно какво да правим в такава ситуация. Всички отбягват артиста. Опитват се да игнорират проблема му. Да бъдеш в една и съща къща с трупа на сестра си няма да доведе до нищо добро. Тялото не само ще започне да се разлага, но все пак е източник на инфекция.

Артистът има нужда от помощ при погребението й, а най-вероятно и спешна хоспитализация. В противен случай тази история ще свърши много зле.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook