Банско напът да пламне заради заразените чужденци с коронавирус

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Седми случай на заразен с коронавирус чужд гражданин в Банско. Всички, дали положителна проба до момента, са англичани, които имат собствени апартаменти в курорта.

Паника в Банско: Изолираха четирима британци БЛИЦ припомня, че тази сутрин беше потвърдена информацията за още едно дете, което също е на почивка в Банско. 9-годишното дете е пристигнало с чичо си и неговото семейство в петък вечерта. В Англия той е имал контакт със сестра си, която е болна от коронавирус. Взети са четири проби и от РЗИ, от където потвърдиха, че всички са положителни, уточнява БНР. Семейството е изолирано в апартамента си и е под карантина. Кметът на Банско с извънредни мерки срещу COVID-19, зове хотелиерите да…

Още един възрастен англичанин, който живее в Банско, даде положителна проба, а заради състоянието му е настанен в инфекциозно отделение на Благоевградската болница. Към момента няма опасност за живота му. От няколко дни семейство с три деца също беше поставено под домашна карантина в апартамента си в Банско. В момента общинското ръководство в Банско заседава извънредно и ще търси съдействието на прокуратурата, за да се установи каква е картината в апартаментните комплекси, повечето от които са собственост на чужди граждани.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook