Какво се случва? Румен Овчаров избяга в далечна африканска държава

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

В екзотиката на Танзания посред зима се е потопил Румен Овчаров, съобщи „Ретро“. Бившият енергиен министър завел съпругата си Иванка в африканската държава, защото била една от мечтаните им дестинации, най-вече заради планините Килиманджаро, които отдавна двамата планирали да изкачат.

Откакто е извън активната политика, Овчаров се е отдал на хобитата си, сред които е и планинското катерене. Всяка година с жена му и по-малката от дъщерите му организирали поне по едно пътуване с цел алпинизъм. Справка с цените на воаяжите до Танзания показва, че последната ваканция на политика му е излязла повече от солено. Според офертите на туроператорските агенции цените за двуседмична авантюра на най-високата точка на Африка – планините Килиманджаро, започват от 5600 лева на човек, като в тази цифра не влизат входните визи, задължителните ваксинации срещу жълта треска, екипировките и разходите от личен характер за храна и други покупки. Така само за себе си и съпругата си Овчаров е пръснал над 12 хиляди лева за едно пътешествие.

До екзотичната дестинация двамата били придружени и от малката им дъщеря Теодора и съпруга й Валентин. Двамата се ожениха през лятото на 2019 година на разкошен плаж на перлата на Гърция – полуостров Халкидики. Лично Овчаров отведе щерка си до олтара, а само след няколко месеца даде ръката и на по-голямата си дъщеря Яна, която се омъжи повторно. От нея Овчарови вече имат две внучета – 11-годишния Адриан и малкия Йоан, който в началото на февруари навърши 1 годинка. Бившият министър на енергетиката е много привързан към внуците си и обича да прекарва време с тях на семейната вила в село Саранци. Той и жена му често отменяли Яна в грижите, особено след като се разделила с първия си мъж само година след появата на сина им. Сега обаче били доволни, че и тя, и малката й сестра Теодора срещнали стабилни мъже, с които да градят бъдещето си.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook