Кожата на жена почерня след липосукция, младата майка умря за 3 дни

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

29-годишната Луз Дари Силва от Баранкабермеха, Колумбия, повери тялото си в ръцете на пластични хирурзи и почина. Блондинката реши, че формите й изискват корекция.

Младата жена претърпяла лазерна липосукция, за да премахне мазнините от корема, бедрата и гърба си. Операцията включвала също повдигане на дупето и създаване на заветните кубчета за преса. За интервенцията Луз платила 4 милиона колумбийски песо (около 2 хиляди лева), пише Mirror.

Жената се върнала у дома безпроблемно, но още на следващия ден почувствала неразположение. Появила се диария, а кръвното й паднало. Луз влязла в болницата и според сестрата на блондинката кожата й започнала да почернява. Лекарите се борили за живота на пациентката три дни, но не могли да я спасят.

Резултатите от аутопсията все още са неизвестни, но лекарите смятат, че бактерии, способни да причинят смърт, вероятни са навлезли в организма на Луз. Представители на клиниката, където жената е претърпяла операцията, заявиха, че са започнали вътрешно разследване. Бразилката има две малки деца и съпруг, когото искаше да зарадва със стройна фигура.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook