Комбинацията от лимон и сода може да спаси човешки живот и да излекуват много неща

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

По отделно, както лимоните така и содата за хляб са известни с лечебните си свойства и двете са разностранни съставки в редица лекарства. Те са известни за ефективно лечение на не толкова сериозни заболявания (слънчеви изгаряния или болки в гърлото) до сериозни (рак). Прочетете по-долу, за да разберете точно защо са толкова ефективни, както сами по себе си така и заедно.
Лимон

Лимонът е мощен лекарствен плод, който може да се използва по много начини за лечение на много заболявания. Той, например, е природно антимикробен и е доказано, че е ефективен срещу бактерии, гъбички, вируси и други патогени, причиняващи заболяване. Лимонът е с високо съдържание на витамин C и други мощни антиоксиданти, които помагат за укрепване на имунната система по-добре да се пребори с болестта, а също така предпазва организма от оксидативни щети, причинени от свободните радикали. И двете свойства означават, че също така намалява и риска от развитие на рак.

Показано е, че лимонът не само има способността да предотврати развитието на рак, но е и лечение на рак. Той е тестван и е ефективен срещу редица форми на рак, както и за лечение на неракови кисти.

Сода бикарбонат

Сода бикарбонат или натриев бикарбонат, отдавна се използва като лекарство за облекчаване на разстроен стомах, киселинен рефлукс или лошо храносмилане. Това е така, защото тя има изключително алкализиращи ефекти дори на съдържанието на стомаха и действа бързо, за да неутрализира киселината и да даде бързо облекчение от дискомфорта от стомашни киселини. Въпреки това, тези същите алкализиращи свойства работят не само върху стомаха: те също повишават рН на цялото тяло, а това може да е много ефективно оръжие в борбата срещу рака.
И заедно …..

Както вече споменахме, както лимоновият сок, така и содата за хляб сами по себе си имат алкализиращи ефекти върху тялото. Когато са заедно, все пак, тази способност е значително увеличена. Това може да има голямо влияние върху развитието на рака, тъй като раковите клетки се развиват в кисела среда. Ако тялото, обаче – и особено зоната, непосредствено обграждаща раков тумор – се алкализира, това може да инхибира растежа на раковите клетки и в някои случаи дори може да ги убие. Най-хубавото е, че този комбинация не изглежда да има някакъв ефект върху здравата тъкан.

Препоръчва се пациентите с рак да пият чаша лимонов сок с една чаена лъжичка сода за хляб всеки ден.

Ако Ви е харесала статията, подкрепете ни във facebook!

Източник: doctiming

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook