Мадуро представя на СЗО медикамент, който убива К-19 на 100% с 10 капки на езика

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Президентът на Венецуела Николас Мадуро представи пред медии в неделя капки, които определи като “чудодейни”, тъй като неутрализират коронавируса на 100 процента, ако се прилагат на всеки четири часа.

Той увери, че лекарството няма и никакви странични ефекти. “Получих разрешение от здравните власти да предоставя на вашето внимание това лекарство, което неутрализира на 100% коронавируса. Казва се “Карвативир”, но е по-познато с името си “чудодейните капки на Хосе Грегорио Ернандес”, обяви в телевизионен ефир Мадуро.

 

По думите му въпросният медикамент е минал различни клинични тествания и е бил “разработван от учени и биолози в продължение на девет месеца”. Мадуро също така подчерта, че е бил тестван и върху тежко болни от COVID-19, които “веднага се възстановявали след лечение с капките”.

Десет капчици на езика на всеки четири часа и чудото е факт. Това е изключително силно лекарство, което убива коронавируса, настоя Мадуро и допълни, че всичко около разработването на медикамента ще бъде публикувано в “международните списания”.

 

Очаква се още тази седмица спорният по отношение на ефективността си медикамент да бъде пуснат в масово производство, с което ще бъдат заредени всички болници и медицински центрове в страната, информира онлайн порталът 20minutos.

Държавният глава на южноамериканската страна обяви на пресконференцията, че правителството ще предостави цялата информация и на генералния директор на СЗО Тедрос Гебрейесус, за да се запознае с него и да го сертифицира.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook