Майка и син пребориха заедно рака, след като и двамата бяха диагностицирани преди 4 години

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

В Англия млада майка и нейният син успяха да се преборят с рака и да се върнат към живота, след като преди 4 години и двамата бяха диагностицирани с коварната болест, пише ladbible.com.

 

 

Вичи Ригби била диагностицирана с колоректален рак в четвърта фаза през есента на 2016 г., а само четири месеца по-късно синът ѝ Джордж получава диагноза остра лимфобластна левкемия. Въпреки това, след четири години лечение, включително операция, лъчетерапия и химиотерапия, днес и двамата са здрави.

 

 

 

 

 

Вичи каза: „Когато ми поставиха диагнозата, това беше огромен шок и първата ми мисъл беше за момчетата. Предположих, че резултатът ще бъде лош, като се има предвид сериозността на заболяването. А когато и на Джордж беше поставена диагноза… трудно е да се изкаже с думи какво изпитах.”

 

„Спомням си, че мислех, че сега трябва да се надяваме на две чудеса, за да можем и двамата да се оправим”, споделя още жената.

 

Джордж, осемгодишен, бил подложен на лечение в Кралската болница в Уорчестършир, където наскоро имаше възможност да отпразнува излекуването си. Това се случва само броени месеци, след като майка му Вичи също е била излекувана и изписана от болницата.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook