Майка продаде бебето си, без да му смени памперса цяла седмица

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Многодетна майка, задържана в Москва, докато се опитваше да продаде новородената си дъщеря за 300 хиляди рубли, не изми бебето си почти седмица. Доброволците, които предотвратиха сделката, бяха ужасени, когато отвориха памперсите на бебето, научи Нюз2.

На 8 октомври на територията на хотелски комплекс „Измайлово“ служители на органите на реда задържаха 25-годишна жителка на Дагестан Луиза. Жената се опитала да продаде новородената си дъщеря.

Според директора на доброволен отдел за борба с трафика на хора, служители преди около три седмици са попаднали в социалните мрежи на обява за продажба на дете.

След като пишат на автора на обявата от името на предполагаеми потенциални купувачи се установява, че рекламата е публикувана от самата бъдеща майка, която е бременна в 9-ия месец.

Жената беше готова да продаде бебето само за 300 хиляди рубли. Те незабавно уведомиха полицията за това.

Решено бе да се проведе оперативен експеримент, при който доброволците поканиха жената да дойде в столицата да роди, като обещаха да купят бебето веднага след изписването му от болницата. Седмица преди да роди, Луиза пристигна в Москва и отседна в хотелска стая, специално наета за нея от псевдо купувачите.

В процеса на комуникация с тях, тя разказа историята на живота си и обстоятелствата, които я подтикнали да предприеме тази стъпка.

Според Луиза тя живее в малко село с население от малко над две хиляди души. Луиза беше втората съпруга на съпруга си и живеела отделно с тримата си непълнолетни синове. Още в началото на бременността връзката със съпругът й се разпада, мъжът спрял да помага финансово и да проявява интерес към нея.

Според жената тя осъзнавала ясно, че не може да отгледа финансово четвъртото си дете. Това я подтиква да го продаде. Луиза разказа на сестра си за плана си, като я моли да се грижи за по-големите деца, докато тя тръгва за сделката. В кореспонденция със сестра си нещастната майка споделила плановете си. С парите, получени от продажбата на дъщеря й, тя искала да купи къща в родното си място, където да живее спокойно със синовете си.

На 1 октомври в едно от столичните родилни заведения Луиза стана майка за четвърти път. Няколко дни по-късно тя и бебето се върнаха в хотела и започнаха да чакат сделката.

На 8 октомври, в определеното време, доброволци, действащи под прикритието на купувачите, се срещнали с майката в кафене, разположено на първия етаж на хотела. До последно те се надяваха, че жената ще промени решението си и няма да иска да продаде бебето.

„Попитахме майката дали планира да се вълнува от по-нататъшната съдба на бебето, тъй като купувачите вече искат да купят детето“, каза източникът.

Отначало жената се изнервила и изразила желание лично да се срещне с тези хора. Казаха й, че това е невъзможно и ако промени мнението си за продажбата на дъщеря си, може спокойно да се върне в селото си. Ще й купят билет за връщане. За съжаление, алчността надделяла.

Луиза беше задържана по време на получаването на средствата. Тя дори се разплака демонстративно, но не отрече вината си. В своя защита тя повтори, че иска по-добра съдба за дъщеря си и се надява момичето да отиде при грижовни, заможни хора.

Бебето беше предадено на лекари в ужасно състояние.

„Когато го отвихме бебето, ние просто бяхме ужасени“, казват доброволците, „Майката не беше измила бебето си и не е сменяла памперса през всичките тези дни от рождението му. Поне го е хранела.

Доброволците, заедно с полицията изразиха желание да купят памперси и други необходими неща за момичето и ги предадоха в детската болница, където бе настанено бебето.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook