Мария Габриел: България трябва да приеме всички бежанци защото сме европейци

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Българската еврокомисарка Мария Габриел изказа загриженост по повод ситуацията на българската граница с Турция и призова Бойко Борисов и правителството на България да покажат хуманност.

Според Габриел това което в момента се случва на границата между България и Турция е акт на нечовешко отношение от страна на Русия към страдащите мигранти в Турция, които Реджеп Ердоган е пуснал към Европа, защото се боял от руско нашествие в лагерите в които в момента както знаем има повече от 3,6 милиона човека.

България трябва да покаже на всички, че в момента имаме решение на поредната криза в световен мащаб предизвикана от Путин и да отворим границите си за всички, които в момента се нуждаят от помощ.

На границата има жени с малки деца без храна, без пари, без дрехи, които се нуждаят от помощ, затова България трябва да покаже отново хуманността си и да приемем всички в лагерите ни, които в момента седят както знаем празни. Ще настоявам това да се случи още днес, написа още Мария Габриел и много се надявала премиерът на България, Бойко Борисов да прояви загриженост и разбиране към тези страдащи хора.

Източник: informiran.net

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook