МВР: Няма нито един ром с коронавирус

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Полицията похвали жителите на “Столипиново” и на останалите ромски квартали в Пловдив за дисциплината. Вероятно по тази причина там няма нито един болен от коронавируса, заявиха от МВР. Засега няма да има по-строги мерки със затваряне на махалите. Изпратени са спецсили с кучета.

При внезапната хайка вчера на НАП и униформените не са констатирани много нарушения. Данъчните са проверявали търговски обекти, а униформените – дали се спазва заповедта на здравния министър за социална изолация. Съставени са 6 акта за липса на фискални устройства и други 20 – за погазване на ограниченията по закона за здравето.

Самите роми твърдят, че не се страхуват от вируса, тъй като имали естествен имунитет. През последните дни “Столипиново” се напълни със завърнали се от гурбет, които са поставени под карантина. Служители на реда ги инспектират дали спазват забраната за излизане от дома.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook