Мика Зайкова: От десетилетия живеем в пълен кошмар. Всичко в България е сринато!

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook

Вижте нашите екслузивни специални оферти и няма да съжалявате:

В парламента депутатите не работят, това е истинска лудница, както винаги без да си криви душата коментира любимката на народа

Мика Закова само за десетина дни по време на краткия живот на 45-то Народно събрание стана любимка на преобладаващата част от българските граждани. Освен заради чувството й за хумор и самоирония, но и заради честната позиция, заради критичните коментари към управляващата шайка на Бойко Борисов далеч

преди мутрата да бъде изритан от властта.

Например, още Владислав Горанов беше финансов министър и дясна ръка в далаверите на Борисов според показанията на хазартния бос Васил Божков. Бяхме в извънредно положение вцепенени, затворени по къщите. Сума ти фирми прекратиха работа, стотици хиляди останаха без препитание.

В целия свят правителствата подпомогнаха директно с пари своите граждани. Точно тогава Горанов се изгаври с отчаяните хора:
„Пари от хеликоптер ли да ви хвърляме“,

каза високомерно тогава той, като се любуваше на остроумието си. И не си мръднаха пръста. Но после – след протестите през лятото, когато на Тиквата му припари под краката, започнаха да размятат пачки наляво и надясно. Разбира се – за най-бедните и закъсалите – най-малко.

Точно тогава – през март миналата година, Мика Закова каза: „Българското правителство помогна на народа с нищо, но от сърце“. Никой не успя като нея да синтезира само с няколко думи порнографията, наречена управление на кризата от мафиота Бойко Борисов и зловещия НОЩ.

Страната е разграбена от разбойническа приватизация, селското стопанство – унищожено, българското образование съсипано – от 5-о място в света, сега сме на 88-мо. Над 67 на сто от работещите в България са бедни, най-ниската продължителност на живота в Европейския съюз е в България. Никъде няма минимална заплата под 400 евро. Всичко това няма нищо общо с демокрацията, коментира Мика Зайкова пред сайта dir.
Тя искаше да бъде добрата орисница

на 45-я парламент. Не се получи и се извинява за това. Но подчертава, че въпреки прекалено краткия живот на това Народно събрание, промените в изборния кодекс дават възможност на българите по света без затруднения да гласуват.

Мика Зайкова очаква да бъде избрана за народен представител и на вота на 11 юли. Това беше посрещнато с бурно одобрение в мрежата.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook