Младоженка разплака всички гости на сватбата си с трогателните думи към 4-годишния си доведен син

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook

Широкоплещестият морски пехотинец Джошуа Невил и дребничката му приятелка и младши командир от авиацията Емили Лиън решават да узаконят връзката си.

Двамата си взимат кратък отпуск, но тъй като не разполагат с много време, полагат максимални усилия, за да могат да направят възможно най-много неща в краткото време, с което разполагат.

Младоженка разплака всички гости на сватбата си с трогателните думи към 4-годишния си доведен син

Покрай последните детайли около голямото събитие, развълнуваната младоженка решава да си подготви специална реч, с която да се обърне към 4-годишния син на любимия си.

Нежните думи, които изрича към малкия Гейдж, се превръщат в сантиментална изненада за всички гости на тържеството.

След традиционните клетви и размяната на пръстени, младата жена моли да й дадат думата. Тя взима микрофона и започва да чете обръщението си до малкия Гейдж, на когото от този ден вече официално е майка. Или мащеха? Всъщност, нещата не се свеждат до формулировката, а до отношението на жената към детето.

„Искам да бъдеш в безопасност, но ще положа всички усилия, за да станеш добър човек. Надявам се много скоро да разбереш колко специално момче си. Ти си толкова умен, красив и добър, ти ми помогна да стана такава, каквато съм днес. И въпреки че не аз съм тази, която те е дарила с живот, животът ми направи подарък. Този подарък си ти!“.

Дори от очите на силния му баща текват сълзи.
Съдейки от думите, които идват директно от сърцето на младата жена, това семейство със сигурност ще има хубаво и изпълнено с любов бъдеще!

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook