Момиче брутално преби съученичка в Стара Загора, искали и телефона

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

След скандалния случай на 13 годишно момче от Кубрат, което биеше беззащитно момиче, докато негов приятел го снима, ставаме свидетели на нова изключително неприятна ситуация на агресия между деца, този път в Стара Загора.

Наша зрителка ни изпрати бруталното видео, в което се вижда как няколко момичета са заобградили своя съученичка и искат да ѝ вземат телефона по някаква причина. Според сигнала това са ученички от старозагорската професионална гимназия НПГВМ “Иван П. Павлов”, а грозната сцена се e случила по време на междучасие миналата седмица.

Твърди се, че вероятната причина за скандала е момче. Две десетокласнички (според сигнала), едната от които е и с цигара в ръка, искат от своя съученичка да извади телефона си и да им го даде. След като тя отказва, момичето с цигарата, тръгва към нея, с намерение да ѝ го вземе, а тормозената отстъпва и първа посяга да я удари. Тогава първата се нахвърля върху ѝ и с изключителна агресивност започва да я бие с юмруци, събаря я на земята, и многократно брутално я рита.

Другото момиче се опитва да я спре, докато тя млати безпощадно падналата на земята беззащитна девойка, но в същото време се смее, а останалата част от групичката снима без да се намесва и просто констатира: “Сбиха се!” В цялата ситуация присъства и момче, което обаче също не се намесва да ги разтърве, а с безучастен глас отбелязва: “Уби я от бой!”, докато пред очите му десетокласничката продължава да налага с юмруци и шутове момичето.

Най-накрая друга ученичка от компанията отива да ги разтърве, след като побеснялата девойка не спира да рита падналата на земята потърпевша. Двете с другата ѝ приятелка я издърпват настрани, но агресивното момиче така се е възпламенило, че се изскубва от тях на няколко пъти и се връща, за да продължи да рита с крака тялото на момичето, което лежи на земята и плаче.

Сцената е изключително неприятна и предизвиква сериозни въпроси както към родителите на момичетата, проявили подобна агресия, така и към управата на училището. Апелираме случаят да се разследва и спрямо агресивната ученичка да бъдат взети педагогически мерки, както и към останалата част от компанията, която стои отстрани и безучастно снима ситуацията.

Молим за намеса и Агенцията за закрила на детето, да вземе отношение по поредния случай на необяснима по интензивност агресия между деца на 14-15 години.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook