Момче от Кубрат налага с юмруци и ритници беззащитно момиче, докато негов приятел ги снима

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Скъпи приятели, получихме видеоклип със скандална сцена на насилие над дете от негови връстници. Юмруци, душене, събаряне на земята и ритници по цялото тяло – това са само част от агресивните прояви, на които ставаме свидетели. Според описанието на клипа действието се развива в град Кубрат, Разградска област.

Видимо едро и силно момче на около 12-14 години напада и бие без видима причина момиче на сходна възраст. Всичко това се случва пред погледа на вероятно негов приятел, който безучастно снима цялата сцена. Нецензурният език допълва грозната картина.

Сцената на насилие, която виждате, не е изключение или рядкост. Всяко трето дете в България официално споделя, че е било жертва на агресия поне веднъж. Десетки непълнолетни прекарват голяма част от живота си в мълчание и страх от поредната подобна ситуация, в която ще попаднат. Въпреки усилията на министерства и неправителствени организации да работят за справянето с него, насилието остава един от големите проблеми, с които всички като общество трябва да се борим. То често е закоренено във възпитанието и начина на отглеждане на децата, но оставя тежки последици и за насилниците, и за жертвите им. Последици, които понякога могат да костват дори човешки живот.

Ако станете свидетели на подобно агресивно поведение от или спрямо непълнолетни, не се колебайте, а се свържете незабавно с дирекция „Закрила на детето“: 116 111. Не стойте безучастни!

Очакваме реакцията на институциите и се надяваме те да защитят децата от кадрите!

Вижте видеото тук

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook