Мъж отиде до магазина, а когато се върна, намери семейството си убито

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Викове на болка достигат до улицата през стените на жилищна сграда в Берлин. Това са писъците на баща, чиято съпруга и дъщеря бяха брутално убити. Това са писъците на човек, който се прибра и намери телата на най-близките си хора, без да разбира какво се е случило.

Три дни след трагедията Ахмад З. се върна със следователите в апартамента на осмия етаж, където в събота бяха убити деветгодишната му дъщеря Таджал и съпругата му Хома (на 38 години). Афганистанецът все още не знае причината за случилото се.

Снимка: bild.de

Берлинската полиция заяви, че не са открили следи от престъпника или престъпниците на местопроизшествието, а ужасните подробности за двойното убийство правят този случай още по-загадъчен.

В събота сутринта Ахмад отишъл да пазарува. Около 10:00 се върнал у дома, но не успял да отвори вратата. Съпругата му не отговаряла на обажданията.

„Остави торбичките с хранителни стоки до вратата и отиде да търси жена си“, казва съсед. Тъй като апартаментът все още бил заключен, когато се върнал около 17:00, той се обадил в полицията, където му било посъветвано да се обади на ключар.

Около 20:00 часа ключарят отваря вратата. Тялото на малката Таджала лежало в коридора. Разследващите твърдят, че престъпникът разбил главата на детето в шкаф и след това започнал да го души. Когато Ахмад видял дъщеря си, той загубил съзнание. Тялото на Хома е намерено в спалнята под завивките. Как точно е починала жената, все още не се знае.

Снимка: bild.de

Какво се е случило?

Действията на престъпника или престъпниците показват, че афганистанското семейство не е случайна жертва, твърдят разследващите. Оставилри са ключа в ключалката и затръшнали вратата зад тях, така че Ахмад да не може да отвори.

„Мястото е обработено с прах за гасене на пожар, за да се скрият следите“, казват от полицията. “Обикновените разбойници не правят това.”

От полицията не изключват възможността професионалната дейност на човек, работил като преводач за САЩ в Афганистан, да е причинил убийството.

Каква е истината обаче, предстои да разберем…

Превод и редакция: Glas.bg

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook