Мъж се строполи на земята и издъхна внезапно, чакали линейка 40 минути

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Пост на мъж във Фейсбук вся паника. В публикацията си потребителят разкрива, че мъж е паднал на земята и е починал пред магазин от верига хипермаркети в столичния квартал “Люлин”.

Други коментират, че линейката била пристигнала едва на 40-та минута. Проверка на БЛИЦ установи, че много малко от изнесеното има връзка с истината.

“Касае се за мъж на 73 години. Предполага се, че е починал от внезапна смърт. Сигналът за случилото се е бил подаден при нас в 15:15 часа, линейката е пристигнала на 11-та минута в 15:31 часа. Добре е да се знае, че заради коронавируса колегите от Спешна помощ са изключително натоварени и на практика те извозват всички хора със съмнение за COVID-19 или пък с вече установено заболяване”, заяви пред БЛИЦ говорителят на Спешна помощ Катя Сунгарска.

Източник: https://blitz.bg/intsidenti/koshmar-v-lyulin-mzh-se-stropoli-na-zemyata-i-izdkhna-koronavirus-li-go-pokosi_news733955.html

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook