Мъж с коронавирус успя да оздравее благодарение на тези 2 съставки

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Чудо стана в Ухан. Британец беше на косъм от смъртта, ала се спаси от коронавируса, благодарение на чудодейна рецепта, изнамерена от самия него.

Той се заразил с коронавирус, докато е бил в Ухан и успял да оздравее, благодарение на греяно уиски и мед, съобщава „Дейли Мейл“. Именно тези две неща са му помогнали да се възстанови напълно.

25-годишният Конър Рийд живеел в Китай в продължение на три години по време на заразяването си със смъртоносния вирус. Преди два месеца той бил диагностициран с коронавирус и бил хоспитализиран. На мъжа му било трудно да диша, той имал и силна кашлица.

Младият учител бил шокиран от заболяването си. Отначало си помислил, че скоро ще умре. В болницата британецът пиел греяно уиски с мед, докато „лекарството“ не свършило. Какво било удивлението на Конър, когато алкохолната напитка и медът се оказали ефикасни средства срещу коронавируса, пише БЛИЦ.

Преди време учителят е чувал, че алкохолът може да убие някои вируси. Мъжът, важно е да се отбележи, преди това е отказал да приема антибиотици.

Конър сподели също така, че Ухан се е превърнал в град-призрак. В болниците има остър недостиг на медикаменти, а в магазините се наблюдавало недостиг на прясна храна. Не се знае кога ситуацията ще се подобри.

Източник: btw24.com

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook