Мъж с COVID-19 се сбогува с любимата със сърцераздирателно съобщение и умря сам

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

В град Рексъм, Уелс, мъж почина от коронавирусна инфекция по време на самоизолацията си. За прощалното му послание към любимата разказа „Мирър”. 47-годишният Тим Гали почувствал леки симптоми на заболяването на 21 март след ергенско парти. Първоначално леко го драскало гърлото, но после вдигнал температура.

В понеделник, 23 март, решил да не ходи на работа и за всеки случай се изолирал в дома си. За да не зарази приятелката си, той я помолил да не го посещава. „Разбира се, започнах да се притеснявам за него, когато вдигна температура. Притеснявах се, че има коронавирус. Но той се опитваше да ме предпази и ми забрани да ходя да го виждам”, разказва 46-годишната му приятелка Дона Катбърт. Жената настоявала да се обади на Спешна помощ, но Гали продължавал да я уверява, че не е много зле. „Казваше, че симптомите му не са критични, а в момента лекарите са заети с по-сериозни случаи”, поясни тя. В понеделник вечерта Катбърт му написала съобщение.

Тя се опасявала, че заради състоянието му скоро няма да се видят. „Не говори глупости, естествено, че ще се видим скоро”, написал в отговор Тим. На 24 март Гали спрял да отговаря на обажданията й. Катбърт помолила съседите му да проверят какво се случват. Те го открили в безсъзнание и позвънили на бърза помощ. Лекарите в защитни униформи влезли в дома му и установили, че е умрял от COVID-19. „Не мога да спра да мисля, че е бил съвсем сам. Тим спазваше всички предпазни мерки, но вирусът успя да се добере и до него. Сърцето ми е разбито на парчета”, казва съкрушената му приятелка.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook