Мъж уби жена си с чук в главата, а след това увисна на въжето, живеели в бедност и не издържали

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Село Горско Абланово в община Опака е разтърсено от зловеща драма. В двора на къща бе открит обесен мъж на 64 години, а недалеч от него лежал трупът на жената, с която мъртвият живеел от дълги години на семейни начала. Тя също била на 64 години.

Сигналът за двата трупа е подаден към 12,30 часа в петък от съсед, който пръв се натъкнал на мъртвите. Това съобщиха в понеделник от полицията в Търговище.

Край трупа на жената бил открит чук, с който най-вероятно тя е била убита. Огледът показал, че в областта на главата й имало наранявания, нанесени с твърд предмет. По тялото на мъжа нямало видими следи от насилие. Най-вероятно мъжът първо е убил жената, а след това си е надянал примката.

В селото разказват, че двамата мъртви живеели заедно без брак, но имали 4 пораснали вече деца – 3 момичета и 1 момче. Занимавали се с животновъдство – мъжът бил пастир на собствени крави и кози, а жената се водела безработна.

Две от дъщерите им живеели и работели от доста време в Австрия. По неофициална информация до фаталния край се стигнало тъкмо след гостуване на родителите им в западната държава. Първа за страната на валса заминала майката, бащата тръгнал по-късно. Там му сервирали новината, че половинката му използвала факта, че по документи е неомъжена и сключила брак с австриец, за да вземе двойно гражданство – австрийско след българското. В селото не знаят дали този брак е бил фиктивен и дали е консумиран, както и дали българката е знаела немски, за да се разбират с жениха, но е сигурно, че “сватбата” е отключила ревността на пастира от Горско Абланово.

Все пак двамата се върнали заедно от Австрия в селото си на 1 март. Пет дни по-късно съсед отишъл да съобщи на мъжа, че поръчаните от него лекарства пристигнали от Австрия, когато се натъкнал на убитата двойка.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook