Направиха шокиращо разкритие за лечението на болни от коронавирус в САЩ

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

В една от най-големите болници в щата Ню Йорк тежко болни пациенти с COVID-19 се лекуват с огромни дози Витамин С – лечение, което е дало обещаващи резултати в Китай, пише „Ню Йорк пост“.

Според изданието д-р Андрю Дж. Уебър – пулмолог и специалист по критична грижа е разкрил, че пациентите в интензивно отделение с коронавирус получават инжекция с 1500 милиграма Витамин С още с постъпването си. Същото количество се прилага на критичните пациенти три или четири пъти на ден, разкрил още Уебър. Всяка доза е повече от 16 пъти повече от препоръчаната в съединените щати. Този режим на лечение е базиран на експериментални практики в Китай, където на пациенти с коронавирус са давани големи количества Витамин С.

„Пациентите, които са получавали и от витамина са се справяли с вируса значително по-добре от тези, които не са го получавали“, коментира Уебър. Пулмологът допълва, че Витамин С значително подобрява състоянието на болните, но „не се споменава никъде, защото не е секси лекарство“. Витамин С само по себе си не е лечение за COVID-19. То се прилага заедно с медикаменти като хидроксихлорокин за малария, антибиотикът азитромацин, както и редица антикоаголанти. Според д-р Уебър Витамин С се прилага при тежките случаи, когато заради сепсиса, причинен от болестта, нивата му в организма намаляват драстично.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook