Напълно здрав мъж на 27 години умря от COVID-19 дни след раждането на сина си

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Само преди няколко дни Томас Дейвис от северен Уелс се радвал на раждането на сина си Морган. За съжаление момченцето никога няма да опознае баща си.

Годеницата на 27-годишния мъж го намерила мъртъв в дома им, покосен от коронавирус. Томас бил напълно здрав, нямал никакви проблеми и така докато не се разболял от коронавирус. “Беше в страхотна кондиция, пълен с енергия, никога не е пушил”, разказва пред британските медии майката на Томас. Миналия петък, обаче, започнал да се чувства зле, да кашля, оплаквал се от болка в областта на гърба и гърдите. Шест дни по-късно приятелката му Райън го намерила мъртъв в дома им. “Райън сега е съсипана, сърцето й просто се разпадна”, разказва майката на Томас.

“Дори не можах да видя тялото, беше отнесено в чувал”, плаче тя. Близките и приятелите описват Томас като мъж със златно сърце, който помагал на другите и се стараел да прави най-доброто. Семейството било всичко за него. Сега приятелката му остава вдовица с две малки деца – 2-годишният Дилън и токущо роденият Морган. Великобритания е страна, където коронавирусът се разпространява с голяма сколост и в момента вече има повече от 15 хиляди заразени, а 761 души са починали. Превод БЛИЦ

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook