Народното събрание реши, че българите трябва да оцеляват сами

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Затворени по къщите, без работа, без възможност да изкарват сами хляба си.
Също така реши, че надвзетите партийни субсидии могат да се върнат до края на другата година, тоест удължават срока. Колко са няколко милиона повече или по-малко? За заплатите си нищо не казаха, разбира се.

На фона на европейски депутати, които се отказват от възнагражденията си и ги даряват на болници. Дори в Албания намалиха наполовина заплатите на правителството и депутатите за времето на карантината.
Днес търговски вериги призоваха да се наложи вето над разпоредбата, която предвижда таван на цените за определени основни стоки. Огромна наглост и алчност на фона на всеобщата трагедия. Заплашиха дори с изчезване на стоките, търговия на черно и т.н. Без да коментират, че със затварянето на другите магазини, техният оборот за голяма част от нехранителните стоки ще се увеличи многократно. По време на чума, някои решават, че ден година храни!

Кредитите си остават. Наемите си остават. Ипотечните заеми си остават. Данъците и осигуровките си остават. Сметките за консумативи остават. Изчезват само заплатите, хонорарите, спестяванията ни. Никаква мисъл какво ще правят хората, когато изядат спестяванията си – ако ги имат. Повечето имат само кредити и никакви спестявания! То е ясно, че данъци, осигуровки и кредити първи ще отпаднат от семейните лотарии, но когато положението стигне до там, че няма пари за хляб?!?
За пореден път властта показа, че е заинтересована единствено от личните си интереси. Че предпочитат да правят циркове в Народното събрание и да се опияняват от собствените си думи. Но не и да помогнат на народа.
Нас….вируси ни яли!

Източник на новината: Адв. Елена Гунчева, Фейсбук

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook