Нешка Робева: Дали ще умреш от вируса, или от друго, е все едно

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

„Откакто съм в обектива не се чувствам свободна. Имам чувството, че живея чужд живот. Съвсем скоро казах, че се оттеглям от сегашните си задължения. Искам свободата си. Моят затвор е моята професия, очакванията на хората. Знам какво съм дала за своята страна. Нямам нужди от оценки и награди”.

Това сподели пред NOVA легендарната бивша треньорка по художествена гимнастика Нешка Робева. Тя допълни, че винаги се вторачва в отговорностите си.

„Майка ми беше работничка във фабрика. Не знам дали някое дете може да живее в стаята, в която ние живеехме. През нея се влизаше в мазето. Когато майка беше нощна смяна, умирах от ужас”, споделя тя.

„В България се насажда едно ужасно отношение към възрастните хора. Бях на 40, когато ми казаха, че съм стара за треньор”, каза още Нешка.

Робева коментира и обстановката с епидемията от коронавирус. „Ежедневно умират милиони хора. Дали ще умреш от него, или от друго, е все едно. Представете си, че напълните хладилника и се разболеете, тогава за какво ви е това ядене. Глупаво е”, коментира Нешка Робева.

Легендата в художествената гимнастика коментира и мигрантския поток, който ни притиска.

„Единият ми род по майчина линия са мигранти от Северна Македония. Сега обясняваме, че не ги искаме. А къде бяхме, когато им разбиваха държавите?”. Властта и парите са страшни изпитания за един човек. Пожелавам на Борисов да осъзнае в своя трети мандат каква огромна тежест е стоварена върху него”, каза Робева.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook