Не е време за купон, ще загубим наши близки и приятели, идват лоши времена

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Наложените мерки не дават задоволителен резултат, заяви шефът на ВМА ген. Венцислав Мутафчийски. Ще предложа на МС да въведе най-твърдите мерки, заяви шефът на ВМА в емоционално изявление на извънреден брифинг.

Мутафчийски смята, че са нужни крайни стъпки, за да опазим живота си. Няма да се посяга на хранителните магазини и аптеките, обеща шефът на Кризисния щаб.

„Днес, на централни места в София животът като че ли продължаваше без смущения. Добре е, че имаме кураж, но не бива да сме лекомислени. Към нас се задава епидемия, коятто идва с невиждана ярост. Трябва да сме отговорни към близките, нащите родители, колеги, приятели.“, каза Мутафчийски.

Той сподели, че според него сме изпаднали в дребнотемие – да се итересуваме дали работят фризьорските салони и фитнес залите.

Идват времена на изпитание, които не са само иконмически. Ще се загубят човешки животи, и то на тази които обичаме, тези които са ни отгледали, не скри ген. Мутафчийски.

Да не ги разочароваме с нащето безхаберие, призова генералът.

Не ме питайте за фризьорските салони и будките за банички, помоли шефът на ВМА.

„Да си дадем шанс да отмине с по-малко загуби“, призова шефът на Кризисния щаб.

„На практика с 30 процента се увеличи броят на заболелите за един ден. Вече са 41. В Германия се увеличиха с 50%. Цяла Европа налага безпрецедентни мерки въпреки ясното съзнание за икономическия ефект.

Въпросът е за физическото оцеляване на населението на Европа и света. Слава Богу, децата ни са пощадени!“, заключи генералът.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook