Общинарка удари шестицата от тотото! Над 2,2 млн. лв. ще влязат в джоба на г-жа Дончева

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Печелившият фиш от 8-ия за годината тираж стоят не един, а двама победители – семейство Пепа и Дончо Дончеви. Те удариха шестица от тотото още в началото на 2020 г. и грабнаха над 2,2 млн. лв. В поредни тиража бяха спечелени джакпотите от играта „Тото 2 – 6/49“ на обща стойност над 8,7 млн. лв.

Пепа и Дончо са от Велико Търново. Той работи като лесничей, а тя – в община Велико Търново. Семейството им е четиричленно. Имат две прекрасни момичета – на 14 и на 18 години. Историята около печалбата на тото милионерите е изключително интересна.

Дончеви са пуснали фиш за 5 тиража, а после го „захвърлили“ вкъщи. След тегленето на печелившите числа, в неделя – 26 януари, пропуснали да проверят, дали печелят.

На следващия ден Пепа чула, че новият милионер от Велико Търново, а фишът е пуснат в близкия до дома им тото пункт в кв. „Бузлуджа“. Това я накарало да се замисли и да потърси вече изтеглената печеливша комбинация. Приготвила я, но решила да дочака връщането на съпруга си.

Казала си, че късметът ще ѝ се усмихне само, ако заедно с Дончо довършат започнатата екипна работа. Когато той се прибрал вкъщи, тя веднага го посрещнала с фиша. И започнали отборната проверка – тя чете изтеглените, той сверява попълнените числа. Първоначално Дончо се усъмнил, че съпругата му е подготвила първоаприлска шега. Проверили числата още веднъж и .. останали безмълвни. Разбрали, че всъщност именно те са спечелили 2 200 163 лв. от играта „Тото 2 – 6/49“ и са се наредили на 107-то място в класацията на тото милионери на България.

„Чувстваме се чудесно и много се радваме. Печалбата определено е голяма, но по никакъв начин няма да ни промени“, сподели семейството за милиони.

Дончеви все още не са решили какво ще направят със спечелените над 2 млн. лв., но едно е сигурно – ще отидат на семейна екскурзия, заедно с двете си дъщери. А честта да изберат дестинацията се пада на младите попълнения в семейството. Като основен приоритет при разпределянето на милионите, Дончеви са поставили образованието на своите момичета.

Семейство за милиони пожелават на всички участници в игрите на СПОРТ ТОТО много здраве и по много от техния късмет. Седмица по-рано джакпотът от играта „Тото 2 – 6/49“ беше спечелен. Късметлията от гр. Разград все още не е разкрил самоличността си. Законовият срок за заявяване на печалба е до 45 дни. Очаква се скоро той също да се разкрие.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook