От НАСА откриха жива икона рисувана през 1531 г. Погледайте я тук и си осигурете благополучие през 2021

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Учени от НАСА откриха жива икона, на която е изобразена Божията майка. Експертите са удивени, че температурата на иконата е 36,6 градуса – като на живо човешко същество.

Учените са изследвали иконата на Дева Мария от Гуадалупе, която според местните жители има чудотворни свойства. Сензационно за учените е резултатът от очния анализ на ретината на окото на иконата.

Ретината на изображението намалява размерите си, когато към нея е насочена светлина и се увеличава, когато светлината намалява!  С други думи – очите реагират на светлина, както жив човешки организъм!

Температурата на платното, на която е нарисувана иконата съответства на нормалната температура на живо човешко тяло и е 36.6 градуса по Целзий. Още по-невероятно е откриването и на пулс.

След слушане на образа със стетоскоп, е било установено, че пулса на иконата е 115 удара в минута. Толкова е и пулса на плода в майчината утроба.

Още един удивителен факт е, че цветовете на иконата не са познати на съвременната наука – те не са от минерален, животински или естествен произход – нищо подобно няма на Земята.

Известно е, че Дева Мария от Гуадалупе е най-почитаната икона в Латинска Америка. Католическата църква я е признала за чудотворна, а според данните  е рисувана през 1531г.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook