Помните ли Дачо-Бившият на Софи Маринова ожени се за доведената дъщеря на баща си

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook

Дачо на Софи Маринова се върна в България, разбра Магазина за Новини!

Доведеният син на Софи Маринова и неин бивш мъж – Дачо се покри от публичното пространство. Преди години той имаше проблеми с властите в Италия.

Бившият мъж бе екстрадиран от властите на Ботуша, защото бе уличен, че през 2010 година е пренасял дрога и се е забъркал с банда, занимаваща се с наркотици.

Припомняме, че Дачо имаше връзка с мащехата си Софка. Доведеният й син имаше любовна афера с Дачо, продължила близо четири години

Преди да се залюби с Данаил Игнатов – Дачо, ромската перла бе омъжена десет години с баща му Петър. След като се разделиха Петър се влюби в друга жена, която има дъщеря.

След което започна любовния романс между сина му Дачо и неговата бивша съпруга Софка Маринова. Двамата се разделят окончателно и Дачо се прибира при баща си.

След което видинският ром се влюбва в доведената дъщеря на баща си – Галя. Софи поддържа добри отношения с Петър, който е баща на единствения й син Лоренцо. С днешна дата тя вече е съпруга на Гринго.

А бившият й изчезна от публичното пространство и се разбра, мче е бил на гурбет в една от най-уредените европейски държави – Швейцария. От снимките, които Дачо пусна на личния си профил в социалната мрежа се вижда, че там той работи като общ работник и се грижи за лозя.

Един от поводите да кацне на родна земя е рождения ден на сина му Пепи, който става на 6 години. Дачо събра близки и роднини на тежка маса в апартамент. Той не пропусна да пусне и видео на живо в личния си профил.

От кадрите се вижда как той и гостите му пускат бурни маанета и мятат кръшни кючеци. Но на снимките липсва бившата му жена Софи Маринова, пише вестник „България Днес”.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook