Пореден скандал в Капките: Фънки няма спирка, навря в миша дупка и Къци Вапцаров

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook

Нов скандал разтресе снощи шоуто „Като две капки вода“. Фънки и Къци си размениха нови обиди – „криви крака“ и „чичо Митко“. Рокаджията и повелителят на „Колелото на късмета“ се захапаха здраво, като нито един от двамата не отстъпваше на другия.

Във вторник вечерта Къци се превъплъти в канадската рок бунтарка Аврил Лавин и изпълни хита й „Girlfriend“. Още по време на краткото интервю между Геро и Къци преди имитацията, Мистър Невада се заяде с Фънки, като попита дали е седнал правилно, пише lupa.bg. Причината е, че в предния лайф Ковачев направи забележка на шоумена, че е седнал на стола в залата неприлично.

След изпълнението на Къци, членът на журито не му остана длъжен. „Краката ли са ти криви или така ми се струва“, попита рокаджията.
„Не са ми криви, много са ми хубави крачетата, чичо Митко“, отговори иронично Къци.

Къци се превъплъти в канадската рок бунтарка Аврил Лавин.

„За теб съм г-н Ковачев. Ти май си забравил в кое шоу участваш“, сопна се Фънки.
„Не съм забравил, в шоуто „Открий дефекта““, продължи да се заяжда участникът, но Фънки го затапи, като му каза да не го прекъсва, докато говори.

След това Ковачев обясни с няколко думи защо Къци изобщо не се е справил с образа, който трябваше да имитира.
Вапцаров завърши тази сплетня като отиде на стола, на който сядат участниците и попита водещите дали е седнал правилно и прилично.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook