Почина Николай от Асеновград, който се бори с рака от 10 години

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Почина 34-годишния Николай от Асеновград, който от почти 10 години се бори с рака.

“Уважаеми приятели,

С дълбока скръб ви съобщаваме, че късно снощи – 08.03.2020, ни напусна нашият приятел Николай Иванов. Думите са малко, за да бъде описана загубата му. Той бе син, внук, брат и приятел, човек изпълнен с вяра, любов и енергия, с която заразяваше всички около него. Не спря да се бори с коварната болест, когато много други биха се отказали, или просто не биха издържали.
Истински мъж и герой, който вдъхновяваше хората. Мир на праха ти, братле!”, написа във Фейсбук приятел на семейството и част кампанията в социалните мрежи “Да помогнем на Николай!”.

Припомняме, че Ники от Асеновград остана в тежко състояние в болницата в Испания след последните две хирургически интервенции, осма и девета поред.

“През всички тези години на борба, Ники никога не е бил в по-трудна ситуация. Битката му е изключително тежка. Всеки ден прави физиотерапия, защото не е ставал от леглото повече от месец. Болките му са изтощаващи. Духът му, обаче е несломим! Такъв, какъвто го познаваме. Този всекидневен ад би смазал всеки. Не и него!”, писаха негови близки в социалните мрежи.

Близо 10 години Ники се лекува в университетска клиника в Навара, Испания от злокачествено образувание на дебелото черво с метастази. Младият мъж премина през тежки медицински процедури, които омаломощиха не само тялото, но и бяха истинско изпитание за психическата му издържливост. Последните две години бяха най-трудните за асеновградчанина. Хиляди българи се включиха в благотворителните кампании за събиране на средства за лечението му, Община Асеновград също многократно отпускаше пари от бюджета си, но, за съжаление, болестта ни отне Николай.

Изказваме искрени съболезнавания на близките!

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook