Почитаме Трифон Иванов на 13 февруари, футболен терен вече носи името му

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Възпоменателна церемония в памет на Трифон Иванов ще се проведе на 13 февруари във Велико Търново. Тогава се навършват четири година от преждевременната кончина на легендарния български футболист и почетен гражданин на старата българска столица. Съорганизатори са Общинско предприятие „Спортни имоти и прояви“ и Спортното училище „Георги Живков“.

В ранните сутрешни часове до новия футболен терен с изкуствено покритие, който след решение на Общинския съвет носи името на Железния защитник, ще бъде подреден траурен кът, пред който да бъдат положени цветя. В 11:00 часа ще бъде отслужена заупокойна молитва в памет на Трифон Иванов, след което ще бъде осветен футболния терен.

В памет на Трифон Иванов Община Велико Търново ежегодно връчва награда на млад футболист от школата на ФК „Етър ВТ“, организира футболен турнир, поставена бе паметна плоча на стадион „Ивайло“. Новият футболен терен до Спортно училище „Георги Живков“ вече носи името на екскапитана на националния тим на България.

Източник: Борба.БГ

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook