Премиерът Борисов: Това е вид война, вкарвам армията!

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Премиерът Бойко Борисов вкарва армията в борбата по отношение на защитните облекла и производството на маски, стана ясно след извънредното заседание на Съвета по сигурността в Министерския съвет. Министър-председателят отново призова да не се създава паника. “Това е вид война. Холивудските продукции само това бълваха. Надали ще научим някога кой гад го свърши това, но сега берем последствия в трилиони загуби”, обяви Борисов.

“Oбсъдихме колко твърди и гъвкави да бъдат, тъй като научните среди не могат да ни кажат с какво се лекува и колко време ще продължи”, каза той и допълни, че нито една държава членка на ЕС няма необходимия запас от облекла.

“Никой не можеше да предвиди че подобно нещо може да се случи”, каза премиерът.

Всеки час в училище да започва с припомняне на мерките за лична хигиена, нека учителите да преценят, особено когато забележат дете или родител, че е болен – веднага да се праща в болница, заръча Борисов. И напомни, че храни и у нас, и в Европа, има достатъчно хранителни запаси и няма никаква нужда от презапасяване. “После ще хвърляте храни”, предупреди той.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook