Проговори Румен Чолаков, сочен за премиер на Има такъв народ

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook

Възпитаникът на Кеймбридж адвокат Румен Чолаков отговори на плъзналите в публичното пространство слухове, че той ще е кандидат-премиерската кандидатура на ПП „Има такъв народ“.

„Във връзка с различни медийни спекулации искам да заявя, че не съм водил абсолютно никакви разговори за каквито и да е политически постове с когото и да е било. Благодаря и съм поласкан от вниманието и подкрепата – може би най-накрая е дошъл денят за нов тип управление и хора, но в момента съм съсредоточен единствено върху адвокатската си кариера и практика“, написа Чолаков във Фейсбук.

Преди ден Румен Чолаков пише друг любопитен пост в социалната мрежа, наречен „Размисли от джипката“:

„След години на едноличен подход на управление виждам единствено позитиви от реформаторско правителство в рамките на този парламент нуждата от баланс и компромис ще служи като естествена пречка на задкулисието. Ако все пак нови избори са неизбежни, това не е трагедия. Най-добре е те да се правят по нови правила, за да намалят риска от завръщането на същия модел, подкрепен от крайни националисти и други патерици, каквито е имало винаги досега.“

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook